Undgå at betale for meget hos bedemanden i Skårup

Udgifterne for en begravelse kan være meget forskellige, og på Begravelsesguiden.dk vil du opleve, at prisen for en bedemand kan variere med op til 7.000 kr. Derfor kan en bedemand i Skårup godt koste 13.000 kr., mens en anden bedemand i samme by koster 20.000 kr. Vi råder vi dig således til at overveje dine muligheder inden du vælger en bedemand i Skårup.

Det er også vigtigt at du husker, at der ofte en lang række af ekstra udgifter som blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Derfor kan en begravelse godt blive dyr, og koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr. Ring derfor til os og få gratis rådgivning, inden du væger en bedemand i nærheden af Skårup.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør jeg vælge i Skårup?

Valget af en bedemand afhænger af flere aspekter, så som din økonomiske situation og din families behov, og hvad der er det bedste tilbud. På Begravelsesgiuden.dk guider vi dig derfor i dit valg, så du får en bedemand i Skårup der lever op til dine forventninger og krav.

Det kan som pårørende godt være svært at vurdere hvilken bedemand der er bedst, og hvilken der har et dårligt ry. Derfor oplever nogle også at vælge forkert, men da er skaden sket, og så er det for sent at gøre noget ved det.

Vi råder til at kontakte os, da vi sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd på pris, kvalitet og venlighed. Derudover hjælper vi dig med at finde den bedste pris efter dit behov. Fx kan det ofte kan betale sig at anvende en udenbys-bedemand, da de tit er både billigere og bedre end de lokale bedemænd i Skårup.

Tag derfor en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter, og lad os hjælpe dig og din familie med at finde din bedemand nær Skårup, der lever op til jeres forventninger.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Skårup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening