Undgå at betale for meget hos bedemanden i Sjællands Odde

Prisen for en bedemands ydelser kan variere med helt op til 7.000 kr. endda på samme vej. Når du vælger en bedemand på Sjællands Odde, kan det derfor hurtigt betale sig at sammenligne priserne på dine lokale bedemænd. Det kan desuden svare sig også at kigge på udenbys bedemænd, da de ofte er både en bedre og en billigere løsning.

Når du sammenligner priser på bedemænd, bør du være opmærksom på ekstra udgifter som blomster, gravsten, gravsted og dødsannoncer, som kan komme til at koste dig i omegnen af 50.000 sammenlagt. Vi har derfor sammenlignet priser for dig, så du ikke skal betale overpris for en begravelse. Du kan altid ringe til en af vores rådgivere og høre priserne på bedemænd i dit nærområde.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan finder jeg den bedste bedemand til mine behov?

Den mest hensigtsmæssige bedemand på Sjællands Odde afhænger af dine unikke behov. Derfor tilbyder vi personlig rådgivning, så du ikke sidder alene med den umulige opgave at skulle vurdere kvaliteten af forskellige bedemænd. De fleste pårørende har som regel meget lidt eller ingen erfaring med bedemænd og det kan derfor være svært, at vide hvilken bedemand, der kan opfylde ens personlige ønsker for en begravelse.

Mange pårørende har oplevet, at de først har fundet ud af, at bedemanden ikke lever op til deres behov når skaden allerede er sket. Derfor er det vigtigt at undersøge om din bedemand har et blakket ry forinden. Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet bedemænd i hele landet, så du kan være tilfreds med din bedemand. Ring og tag en uforpligtende snak med en af vores rådgivere, hvis du ikke kender dine lokale bedemænds ry.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Sjællands Odde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening