Undgå at betale for meget hos bedemanden i Sindal

Hvilken pris en bedemand forlanger for sit arbejde, kan variere temmelig meget – den ene kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden længere nede ad gaden vil kræve 20.000 kr. for at udføre nøjagtigt samme arbejde. En prisforskel på helt op til 7000 kr. er ikke urealistisk i samme by, hvorfor du må være godt orienteret på forhånd, inden du vælger bedemand i Sindal.

I forbindelse med en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de ekstra omkostninger, der typisk opstår udover selve bedemanden. Almindeligvis skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket medfører at totalprisen hurtigt kan løbe op i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe dig i retning af den optimale bedemand for dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Ungå de dyreste bedemænd i Sindal og omegn

I forbindelse med en begravelse er der adskillige ting at tage stilling til, hvilket gør det til en kompleks størrelse at planlægge. De fleste pårørende har ikke den store erfaring med at vurdere og vælge bedemænd – dette betyder at de ofte blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd og vælger den billigste på baggrund af dette, men det kan ikke anbefales. Selvom det virker fristende kan man ganske uvidende komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Der kan være en række fordele forbundet med at kontakte bedemænd udenfor Sindal - disse kan være bedre til at opfylde dine specielle ønsker og oven i købet vise sig at være billigere.

Det kan dog være svært at overskue mange forskellige bedemænd og vurdere diverse tilbud – derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det. Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor pris, service og kompetencer, så vi kan hjælpe med at finde den helt rette bedemand til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Sindal - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening