Undgå at betale for meget hos bedemanden i Sæby

Du skal vide, at begravelsesforrtningers priser kan svinge ganske meget – selv på lokalt plan. Prisforskellen kan være helt op til 7.000 kr. og kan altså betyde at én bedemand i Sæby forlanger 20.000 kr., mens en anden kun vil kræve 13.000 kr. for samme arbejde. Derfor er det vigtigt, at du på forhånd er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse opstår der typisk yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme at medregne. Alle disse udgifter sammenlagt, betyder oftest, at det endelige beløb ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Inden du kontakter en lokal bedemand, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der er klar til at hjælpe dig – ganske gratis og uforpligtende.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Sæby

En begravelse er ofte en kompliceret størrelse, da der er mange ting at tage stilling til, når man vil planlægge den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden erfaring på området, kan det føles som en mere eller mindre umulig opgave at vurdere diverse bedemænds kompetencer.

Det kan være fristende blot at se på, hvilken bedemand i Sæby, der er billigst, men det kan desværre føre til et skuffende samarbejde, hvis bedemanden ikke lever op til dine forventninger. Det kan være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Sæby, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke som en svær og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at rådgive dig – med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og er dermed klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand til dine behov og ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Sæby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening