Undgå at betale for meget hos bedemanden i Rudkøbing

Som du vil kunne læse dig frem til her på siden, kan bedemænds priser variere med helt op til 7000 kr. Det kan dermed betyde at én bedemand i Rudkøbing vil kræve 20.000 kr., mens en anden kun vil forlange 13.00 kr. Du skal altså være meget opmærksom selv på lokalt plan, så begravelsen ikke bliver dyrere end nødvendigt.

Udover disse udgifter til selve bedemanden, opstår der typisk yderligere omkostninger ved køb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og så videre, hvilket hurtigt kan løbe op i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. for en komplet begravelse vel at mærke. Vi opfordrer dig til at snakke med en af vores rådgivere inden du kontakter en bedemand – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Rudkøbing

Hvilken bedemand, der er mest optimal for dig, kan være svært at vurdere – især hvis man som pårørende ikke har den store erfaring på området. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine unikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand vigtig.

Såfremt du blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd i Rudkøbing og vælger den billigste, kan du desværre risikere at vælge en bedemand med et dårligt ry. Hvad mange ikke ved er, at der kan være en række fordele forbundet med at lede efter bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Det kan dog virke som en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle vurdere diverse bedemænd – derfor vejleder Begravelsesguiden dig gratis, når du har brug for det. Med over 5000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den mest hensigtsmæssige bedemand i Rudkøbing og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Rudkøbing - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening