Undgå at betale for meget hos bedemanden i Rørvig

Begravelsesguidens erfaringer viser at priserne på bedemænd er meget varierende – helt op til 7000 kroners forskel er ikke usandsynligt i samme by. Det er derfor vigtigt at du orienterer dig grundigt inden du tager en så vigtig en beslutning. En begravelse kan således hos én bedemand i Rørvig koste 13.000 kr., mens den hos en anden kan tage 20.000 kr. for samme ydelser.

Du skal være opmærksom på at udgifterne til en komplet begravelse ikke kun omfatter bedemanden, men også udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre. Derfor kan prisen på en begravelse snildt løbe op i et beløb mellem 30.000 til 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at tage en uforpligtende snak med en af vores dygtige rådgivere, inden du kontakter en lokal bedemand – ganske gratis naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Vi bedømmer bedemænd i Rørvig

Det kan være temmelig vanskeligt at skulle arrangere en begravelse – særligt når man ikke har den helt store erfaring på området. Når man dertil lægger de følelser et dødsfald oftest bringer med sig, bliver det ikke lettere at overskue. Din økonomiske situation og særlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige overvejelser i forbindelse med planlægningen af begravelsen.

Det kan ikke anbefales blot at indsamle priser fra de lokale bedemænd i Rørvig og vælge den billigste - dette kan nemlig føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om. Det kan derfor være en god idé også at se på bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine ønsker.

De mange valgmuligheder kan dog gøre det endnu mere uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har brug for det.

Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig et optimalt samarbejde med en fagligt kompetent bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Rørvig - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening