Undgå at betale for meget hos bedemanden i Rødby

Prisen på en bedemand og dennes ydelser kan variere meget, hvilket du vil kunne læse dig frem til her på siden. Faktisk kan forskellen på to lokale bedemænd i Rødby være helt op til 7000 kr. – hvor den ene tilbyder en pris på 13.000 kr., kan den anden snildt kræve 20.000 kr. Derfor er det naturligvis vigtigt at du undersøger sagen nærmere, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr og her kan Begravelsesguiden være til hjælp.

Desuden skal du være opmærksom på at en komplet begravelse også indebærer udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads og indrykning af dødsannonce – alle disse udgifter kan tilsammen løbe op i priser mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en uforpligtende snak med en af vores rådgivere, inden du kontakter en bedemand i Rødby.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Den bedste bedemand for dig i Rødby

Det kan være vanskeligt at skulle planlægge en begravelse – særligt når man ikke har den store erfaring med det. Når man dertil lægger de følelser et dødsfald oftest bringer med sig, bliver det ikke lettere at overskue.

Din økonomiske situation og særlige ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige i forbindelse med planlægningen af begravelsen. Derfor kan det ikke anbefales blot at indhente priser fra de lokale bedemænd i Rødby og vælge den billigste - dette kan nemlig føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det kan derfor være en god idé også at se på bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine ønsker. De mange valgmuligheder kan dog gøre det endnu mere uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning.

Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig et godt samarbejde med en kompetent bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Rødby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening