Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ribe

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Ribe kan være meget stor. Det er ikke uset med prisforskelle helt op til 7000 kr. og kan altså betyde, at én bedemand tager 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan klare opgaven for 13.000 kr.

Udover udgifter til selve begravelsen, er der en række yderligere udgifter – det være sig til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce og eventuelle særlige ønsker. Det betyder, at en komplet begravelse kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. En værdig afsked med afdøde er vigtig, men kan også blive unødigt dyr, hvis du ikke er godt orienteret – derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, inden du kontakter en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Ribe

En begravelse kan være vanskelig at planlægge og mange pårørende har ikke megen erfaring på området, hvilket ikke gør det lettere. Din økonomiske situation og dine unikke ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det kan ikke anbefales kun at undersøge priserne på de lokale bedemænd i Ribe og vælge på baggrund af prisen, da det kan føre til et utilfredsstillende resultat, der ikke kan gøres om.

Det kan derimod medføre en række fordele også at lede efter bedemænd i Ribes omegn, da disse kan være både billigere og bedre til at opfylde dine behov. Med mange valgmuligheder kan det virke uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning.

Begravelsesguiden har sammen med over 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at være klædt på til at hjælpe dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Ribe - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening