Undgå at betale for meget hos bedemanden i Præstø

En bedemand i Præstø kan variere med op til 7.000 kr. i prisen for deres ydelser. På Begravelsesguiden.dk kan du orientere dig om omkostningerne, inden du vælger den bedste bedemand nær Præstø. Fx kan begravelsen hos en bedemand koste 13.000 kr., mens det hos en anden bedemanden i den anden ende af byen kan koste 20.000 kr.

Dertil kommer der yderligere omkostninger til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Den samlede pris for en begravelse kan derfor også koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr.. Vi råder dig til at ringe til os, inden du bestemmer hvilken bedemand du vil anvende.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Valgmulighederne af bedemænd i Præstø?

Når man står i den svære situation at skulle begrave et familiemedlem, kan det være svært at vurdere, hvilken bedemand der passer til ens behov og krav. Valget kan fx afhænger den økonomiske situation, familiens ønsker og hvad der er den bedste pris.

Mange pårørende oplever ofte at føle at de mangler erfaring i at skulle vælge en bedemand. Derfor indhenter de priser på flere bedemænd, men uden at vide om bedemanden har et blakket ry. Dette betyder desværre, at nogen oplever at vælge en bedemand der ikke lever op til forventningerne, men da er skaden sket.

Derudover er der kun få der ved, hvilke fordele der kan være ved at vælge en udenbys- bedemand, som ofte både er billigere og bedre. Begravelsesguiden.dk hjælper dig med disse valg, så du får den bedste bedemand, pris og kvalitet. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi vurderet landets bedste bedemænd på venlighed, kompetencer og pris.

Vores rådgivere sidder klar til at tage en gratis og uforpligtende snak om dit valg af bedemand. Så ring til os, så vi kan hjælpe dig og din familie I jeres valg af en bedemand som kan hjælpe jer på Præstø.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Præstø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening