Undgå at betale for meget hos bedemanden i Pedersborg og omegn

Når du undersøger bedemænds priser i Pedersborg kan du opleve, at der kan være store prisforskelle - også på de helt lokale bedemænd. Derfor er det vigtigt at være godt orienteret inden du kontakter en bedemand, der måske er unødigt dyr.

Der opstår almindeligvis en række yderligere udgifter, når man arrangerer en begravelse. Der skal eksempelvis typisk købes blomster, indrykkes dødsannonce, betales for gravsten og gravsted med videre. Samlet betyder det, at totalprisen ofte kan ende et i et prisleje på mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe med at finde den helt rette bedemand til dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Pedersborg og omegn på 78 72 16 00.

Dygtig bedemand i Pedersborg og omegn til en fair pris? 

Det er de færreste pårørende, der har nogen erfaring med at skulle vælge bedemand. Du er altså ikke alene, hvis opgaven virker svær og tidskrævende. Dog er netop valget af en bedemand af stor betydning, da der er adskillige ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse og de gerne skal være din guide.

Din økonomiske situation og dine særlige ønsker for begravelsen er naturligvis også vigtige – derfor må det frarådes blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Pedersborg og vælge den billigste. Dette kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om. Netop af denne grund kan det være en god idé at lede efter bedemænd i et lidt større område, da det vigtigste naturligvis er at finde en bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov.

Med en lang række af valgmuligheder kan det være endnu sværere at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, når behovet opstår. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Pedersborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening