Undgå at betale for meget hos bedemanden i Oure

I denne branche kan der være store prisforskelle – det er ikke usandsynligt at én bedemand forlanger 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr. Med en forskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt at du er godt informeret når du vælger bedemand i Oure, så begravelsen ikke bliver dyrere end nødvendigt.

Til en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter – dette til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce. Sammenlagt giver dette typisk en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. - alt afhængig af dine ønsker.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Oure

Hvilken bedemand der er mest optimal for dig, kommer an på hvilke særlige ønsker du har samt din økonomiske situation. Det kan i denne forbindelse være en fordel også at lede efter bedemænd udenfor Oure, da disse kan være både bedre og billigere for dig.

Selvom det virker fristende blot at sammenligne priserne på de lokale bedemand, kan dette dog ikke anbefales – du kan risikere at vælge en bedemand med et blakket ry, hvilket desværre oftest først opdages, når det er for sent. 

Det kan virke uoverskueligt og tidskrævende at skulle sætte sig ind i adskillige bedemænds tilbud og vurdere hvad der bedst kan betale sig. Derfor er Begravelsesguiden klar med gratis rådgivning til dig, når du har brug for det.

Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi er i stand til at finde den helt rigtige bedemænd til dine behov og ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Oure - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening