Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ordrup

Hvad en bedemand opkræver for sit arbejde, kan være meget forskelligt – den ene kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens den anden vil forlange 20.000 kr. for samme ydelser. En prisforskel på 7000 kr. er ikke usandsynligt i samme by, hvorfor du skal være ganske opmærksom, inden du vælger bedemand i Ordrup.

Når du skal arrangere en komplet begravelse, må du ikke glemme at tage højde for de ekstra omkostninger, der oftest opstår udover bedemanden. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder at den endelige pris hurtigt kan løbe op mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere ganske gratis og uforpligtende, så vi kan hjælpe dig i retning af en kompetent bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Undgå de dyreste bedemænd i Ordrup og omegn

Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør det til en kompleks størrelse at planlægge. Det er de færreste pårørende der har megen erfaring med at vurdere og vælge bedemænd – dette medfører ofte at de blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd og vælger den billigste, men dette kan ikke anbefales. Man kan ganske uvidende komme til at vælge en bedemand med et dårligt ry i branchen og dermed ende med et utilfredsstillende samarbejde omkring begravelsen.

Du skal være opmærksom på at der kan være en række fordele forbundet med at lede efter bedemænd udenfor Ordrup, da disse kan være bedre til at opfylde dine specielle ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan dog være vanskeligt at overskue adskillige bedemænd og vurdere deres forskellige tilbud – derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når behovet opstår. Vi har med mere end 2000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor pris, service og kompetencer, så vi kan finde den helt rette bedemand til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Ordrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening