Undgå at betale for meget hos bedemanden i Østbirk

På Begravelsesguiden.dk vil du se, at priserne for en begravelse kan være meget varierende. Derfor er det også vigtig at orientere sig om sine muligheder, da en bedemand i Østbirk godt kan koste 13.000 kr. eller 20.000 kr.

Derudover skal du huske at der er ekstra omkostninger til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. En begravelse kan derfor let koste mellem 30.000-50.000 kr.. Derfor råder vi dig til at tage en snak med en af vores rådgivere, inden du ringer til en bedemand i nærheden af Østbirk.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken af Østbirks bedemand bør jeg vælge?

På Begravelsesguiden.dk giver vi dig et overblik over dine muligheder, når du skal vælge en bedemand i nærheden af Østbirk. For mange kan dette være utroligt svært at vurdere hvilken bedemand er bedst, da dit valg blandt andet afhænger din økonomi, dine unikke ønsker, og hvad der er bedst til prisen.

Derudover føler mange pårørende at de mangler kendskab til kvalitetsniveauet, og om bedemændene har et godt eller dårligt ry. Her kan Begravelsesguiden.dk hjælpe dig, så du får en bedemand der lever op til dine forventninger. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet og sammenlignet landets bedemænd.

Derudover kommer vi også med gode råd til din planlægning af begravelsen. Fx kan det være fordelagtigt at anvende en udenbys-bedemand, da disse kan være både billigere og bedre end de lokale bedemænd i Østbirk. Ring derfor til os, så kan hjælpe jer med at identificere den bedemand nær Østbirk, som passer bedst til jeres behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Østbirk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening