Undgå at betale for meget hos bedemanden i Odder

Når du vælger en bedemand er det vigtigt, at du orienterer dig om dine muligheder. En begravelse kan variere meget i pris, og på Begravelsesguiden.dk vil du se, at en begravelse der koster 13.000 kr. hos én begravelsesforretning i Odder, let kan koste 20.000 kr. hos en anden, længere nede ad vejen.

Ud over udgifterne til bedemanden er der også ekstra omkostninger til blomster, gravsten, kiste eller urne, gravplads og dødsannoncer. De samlede omkostninger for en begravelse kan derfor let blive mellem 30.000 til 50.000 kr. Derfor råder vi dig til at tage en snak med os, før du ringer til en bedemand i nærheden af Odder.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand er bedst for mig i Odder, og hvad bør jeg vælge?

Dit valg af bedemand afhænger af din personlige situation som fx din økonomi, dine unikke ønsker, og hvad der er bedst til prisen. Derfor kan det som pårørende være utrolig svært at vurdere, hvilken bedemand der er bedst, da en begravelse er utrolig kompleks.

Et andet stort problem hos de pårørende er et manglende kendskab til kvalitetsniveauet hos bedemændene, derfor bliver bedemanden ofte valgt ud fra en prisliste, uden at vide om bedemanden har et blakket ry. Dette betyder desværre for mange, at de for sent i forløbet oplever, at bedemanden ikke levede op til deres forventninger.

Derudover er kun få klar over fordelene ved at anvende en udenbys-bedemand, som ofte er billigere end den lokale bedemand. Det kan være svært som pårørende at overskue de forskellige tilbud, og hvilken der er bedst på pris og kvalitet. Vi tilbyder derfor at I kan ringe til en gratis rådgivning, så I vælger den rigtige bedemand for jer nær Odder.

Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet og sammenlignet danske bedemænd. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at identificere den bedemand nær Odder, som passer bedst til din familie og jeres situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Odder - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening