Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nykøbing Sjælland

Prisen på en bedemand kan være meget varierende – så varierende at det ikke er usandsynligt at se en prisforskel på hele 7000 kr. i samme by. Dette betyder altså at én bedemand i Nykøbing Sjælland kan tilbyde dig en pris på 20.000 kr., mens en anden vil gøre samme arbejde for 13.000 kr. Det er derfor vigtigt at du er godt orienteret inden du træffer en beslutning, der kan blive unødigt dyr.

Såfremt du skal arrangere en komplet begravelse, må du ikke glemme de ekstra udgifter, der typisk opstår i denne forbindelse. Der skal købes blomster, gravsted, gravsten og indrykkes dødsannonce, hvorfor den endelige pris hurtigt kan løbe op mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedste service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Nykøbing Sjælland

Det er de færreste pårørende, der har den helt store erfaring med at planlægge en begravelse og det kan derfor være en vanskelig opgave i sig selv. Hvad du vil betale for begravelsen og dine særlige ønsker, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det kan derfor ikke anbefales blot at kontrollere priserne på de lokale bedemænd i Nykøbing Sjælland og ringe til den billigste, da dette desværre kan føre til et utilfredsstillende samarbejde og en oplevelse, der ikke kan gøres om.

Du skal derimod være opmærksom på at det kan være en god idé også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både bedre og billigere for dig. Med mange valgmuligheder kan det dog virke uoverskueligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning.

Begravelsesguiden har sammen med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med en bedemand med høj kvalitet.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Nykøbing Sjælland - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening