Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nykøbing Falster

På Begravelsesguiden.dk guider vi dig til den mest kompetente bedemand nær Nykøbing Falster, da priserne på bedemænd kan variere med op til 7.000 kr. for deres ydelser. En begravelse hos en begravelsesforretning i Nykøbing Falster der koster 13.000 kr., kan let koste 20.000 kr. hos en anden bedemand i byen.

Derudover kommer der ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Derfor er det vigtigt du er klar over dine muligheder, da en komplet begravelse kan koste helt op til 50.000 kr. Derfor råder vi dig til at tage en snak med en af Begravelsesguiden.dk rådgivere før du ringer til din valgte bedemand nær Nykøbing Falster.  

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør jeg vælge i Nykøbing Falster?

Et problem som brugere af Begravelsesguiden.dk ofte oplever er, at det kan være svært som pårørende at vurdere, hvilken bedemand de skal vælge i Nykøbing Falster.
Dette da en begravelse er en utrolig kompleks størrelse, som blandt andet afhænger af den enkeltes økonomiske situation, specifikke ønsker og den hvad der er bedst til prisen.

Pårørende mangler derfor erfaring i at vælge en bedemand, og vælger derfor at indsamle flere priser på bedemænd, uden at vide om bedemanden har et blakket ry. Dette resultere i, at nogle oplever at vælge en dårlig bedemand, men så er skaden sket, og det er for sent at gøre noget ved det.

Det kan ofte også være en fordel at vælge en udenbys- bedemand, da disse ofte er billigere og bedre end bedemændene i Nykøbing Falster, hvilket kun få ved. Derfor sidder man som pårørende med den store opgave at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Vi opfordrer dig derfor til gratis og uforpligtende at ringe til os, når du skal vælge en bedemand nær Nykøbing Falster. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi vurderet danske bedemænd på kompetencer og pris. Begravelsesguiden.dk rådgivere sidder derfor altid klar til at hjælpe dig i dit valg af bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Nykøbing Falster - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening