Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nivå

Mange pårørende er ikke klar over at prisforskellen på diverse bedemænd kan være helt op til 7000 kr. – dette til trods for, at de ligger i samme by. Det vil altså sige, at én bedemand kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden sagtens kan forlange 20.000 kr. for at udføre helt samme arbejde. Derfor skal du på forhånd være godt informeret, så du ikke betaler overpris.

Når du planlægger en komplet begravelse, skal du være bevidst om de ekstra udgifter, der opstår udover honorar til bedemanden – dette være sig til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce og så videre. Disse udgifter til sammen medfører at den endelige pris sagtens kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedste service, anbefales du at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde en dygtig bedemand i Nivå og omegn.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Nivå

Hvilken bedemand, der er bedst for dig og din situation, kan være svært at vurdere – dette bliver endnu vanskeligere, når man ikke har meget erfaring på området. En begravelse kan være en svær begivenhed at planlægge, da der er mange elementer i processen. Hvilken bedemand du skal vælge, påvirkes naturligvis af dine specifikke ønsker samt din økonomiske situation.

Til trods for, at det kan være fristende blot at sammenligne priserne på bedemændene i Nivå og ringe til den billigste, kan det dog ikke anbefales. Du kan uden at vide det komme til at vælge en bedemand, der har et blakket ry i branchen.

Du skal derfor være opmærksom på, at det er muligt, og ofte forbundet med en række fordele, at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre til at opfylde dine behov.

Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig til at finde den helt rette bedemand. Med mange valgmuligheder kan det virke som et uoverskueligt valg, men vi er her for at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Nivå - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening