Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nexø

Du vil formentlig hurtigt opdage, at der kan være rimelig stor forskel på diverse bedemænds priser – du kan sagtens komme ud for, at én bedemand vil tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden kræver mindst 20.000 kr. for nøjagtigt samme arbejde. Vores erfaringer viser, at disse prisforskelle forekommer selv på lokalt plan, hvorfor du skal være godt orienteret inden du kontakter en bedemand i Nexø.

Ved en komplet begravelse opstår der oftest yderligere udgifter. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og så videre, hvilket almindeligvis betyder, at det endelige beløb ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig derfor til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Nexø

Der er en hel del ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør at det for pårørende kan virke som en kompleks størrelse. Hvilken bedemand, der er bedst for dig påvirkes naturligvis af dine specifikke ønsker og det beløb du har til rådighed – derfor er den helt rigtige bedemand ganske vigtig.

Grundet manglende eller meget lille erfaring med at vælge bedemand, ender de fleste pårørende oftest med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan dog ikke anbefales, da ikke alle bedemænd er lige kompetente – man kan desværre komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke kan leve op til forventningerne.

Det kan derimod anbefales at undersøge bedemænd udenfor Nexø, da disse kan vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med. Vi forstår udmærket, at det kan føles som en vanskelig opgave at skulle vurdere og sammenligne adskillige bedemænd og deres tilbud, så vi er altid klar til at rådgive dig.

Vi har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd inden for pris, kompetencer og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den mest hensigtsmæssige i din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Nexø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening