Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nærum

Du skal være opmærksom på at priser og betingelser hos bedemænd i Nærum kan være meget forskellige. Prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. og kan altså betyde at én bedemand kan foretage en begravelse for 13.000 kr., mens en anden måske vil kræve 20.000 kr.

For at gøre begravelsen komplet, er der en række udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce med videre, hvilket betyder at en fuldkommen begravelse kan ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. En begravelse kan altså blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom – derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan finde den rigtige bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Nærum

At planlægge en begravelse kan være vanskeligt nok i selv, men mange pårørendes manglende erfaring på området, gør det ikke lettere. Hvad du vil betale og hvilke særlige ønsker du har for begravelsen, er naturligvis vigtige elementer at have med i planlægningsprocessen. Derfor er det ikke tilrådeligt blot at indsamle priserne på de lokale bedemænd i Nærum og vælge den billigste, da du kan være uheldig at vælge en mindre kompetent bedemand.

Det kan derimod være en fordel også at tjekke bedemænd udenbys, da disse kan være både bedre, billigere og opfylde netop dine behov. Med mange valgmuligheder kan det virke umuligt at beslutte sig, og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning.

Begravelsesguiden har sammen med over 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Nærum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening