Undgå at betale for meget hos bedemanden i Munke Bjergby og omegn

Når man mister en pårørende, starter der en lang og sorgfuld proces, hvor man skal tage sig godt af sig selv. Samtidig med denne proces skal man også igang med at arrangere begravelsen. Dette kan for mange virke uoverskueligt, da man i forvejen er i en ulykkelig situation. Det kan derfor være svært at finde overskuddet til på kort tid at sætte sig ind i, hvilken bedemand, der er bedst at bruge. Mange er ikke klar over, i hvor høj grad både pris og kvalitet kan variere mellem de forskellige bedemænd.

Én ting som Munke Bjergby og omegn har til fælles med resten af landet er, at bedemændenes priser kan være svære at gennemskue. Faktisk kan der være flere tusinde kroner at spare ved at vælge en bedemand frem for en anden, og det valg vil vi gerne hjælpe dig med.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Munke Bjergby og omegn på 78 72 16 00.

Hvilken bedemand er det bedste valg for mig?

Det hører heldigvis til sjældenhederne at skulle vælge en bedemand, men netop derfor kan det også være ekstra svært at skulle gennemskue, hvor man får den bedste pris samtidig med en høj kvalitet og en tryg oplevelse. I Munke Bjergby og omegn er udbuddet af bedemænd, ligesom i resten af landet, ugennemskueligt og mange pårørende ender derfor med at indhenter priser fra flere bedemænd, men vælger derefter bedemanden udelukkende på baggrund af, hvem der kan tilbyde den bedste pris. Det er dog vigtigt at huske på, at bedemændene varierer på langt flere parametre end blot prisen. Den service bedemanden yder over for de pårørende kan også svinge utroligt meget. Hvis man ikke ser sig godt for og er omhyggelig med sit valg af bedemand, risikerer man først sent i forløbet at opdage, at bedemanden ikke lever op til forventningerne og ikke kan indfri de ønsker og behov man måtte have.

Vi sidder klar til at hjælpe

Hos Begravelsesguiden tilbyder vi gratis rådgivning til pårørende, der står overfor at skulle vælge en bedemand. Vi sammenligner løbende bedemænd på både pris og kvalitet - gennem en samtale med en af vores rådgivere, kan du som pårørende derfor tage et valg på et oplyst grundlag, når du skal vælge en bedemand.

Vi har bedømt bedemænd i Munke Bjergby og omegn på venlighed, kompetencer og selvfølgelig også pris. Alle ugens dage sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, der passer bedst til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Munke Bjergby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening