Undgå at betale for meget hos bedemanden i Middelfart

Omkostningerne for en begravelse er mange, og det er vigtigt at man orienterer sig om sine muligheder, inden man vælger, hvilken begravelsesforretning man ønsker at anvende.

På Begravelsesguiden.dk vil du se, at prisen på bedemændene og deres ydelser kan variere med op til 7.000 kr. En begravelse kan koste fra 13.000 kr. til 20.000 kr., alt efter hvilken bedemand man vælger i Middelfart. Derudover kommer der ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Derfor kan en komplet begravelse hurtigt løbe op i udgifter på op mod 30.000 til 50.000 kr.

Ring til Begravelsesguiden.dk og få en gratis og uforpligtende snak med én af vores rådgivere før du ringer til din lokale bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Middelfart bør jeg vælge?

Valget af bedemand kan være svært, da en begravelse kan være utrolig kompleks størrelse. Dit valg afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine ønsker og hvad der er bedst til prisen. Derfor kan det som pårørende være svært at vurdere, hvilken bedemand der er kompetent nær Middelfart.

Et problem mange pårørende oplever er et manglende kendskab til bedemændene i nærområdet, derfor indhenter de priser fra flere bedemænd og er uvidne om bedemanden har et blakket ry. Nogle oplever derfor også at bedemanden ikke levede op til deres forventninger, men så er skaden sket, og det er for sent at gøre noget ved det.

Hvad kun de færreste er klar over er fordelene ved at vælge en udenbys-bedemand, da disse ofte er både bedre og billigere end bedemændene i Middelfart. Derfor står man som pårørende i den svære situation, at skulle sammenligne bedemænd på pris og kvalitet. Her kan Begravelsesguiden.dk rådgive dig gratis, når du skal vælge den dygtig bedemand nær Middelfart.

Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet og sammenlignet danske bedemænd på kompetencer og pris.

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bedemand, som passer bedst til din situation nær Middelfart, når afdødes sidste vilje skal opfyldes.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Middelfart - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening