Undgå at betale for meget hos bedemanden i Måløv

Priserne på bedemændene kan variere med helt op til 7000 kr. Du kan risikere at skulle betale 20.000 kr. hos den ene bedemand i Måløv, men kun 13.000 hos den anden – derfor er det væsentligt at holde sig opdateret på dette område.

Du skal desuden kalkulere med ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket hurtigt kan få totalbeløbet til at løbe op på et samlet beløb mellem 30.000 og 50.000. Vi anbefaler derfor at du ringer til en af vores rådgivere til en uforpligtende snak inden du træffer en beslutning.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Måløv skal du vælge?

En begravelse og alt der hører med, kan for mange i situationen virke umulig at overskue, hvorfor de lokale bedemænd ofte blot sammenlignes på prisen. For mange er det første gang de skal kontakte en bedemand og det kan derfor være svært at vurdere kvaliteten og man kan derfor komme til at vælge en bedemand med et dårligt ry uden at være klar over det.

Valget af bedemand påvirkes naturligvis af din økonomiske situation, dine unikke ønsker og hvad der er bedst til prisen – hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne er det ofte allerede for sent at gøre noget ved det.

Ikke mange mennesker er klar over at det er muligt, og ofte fordelagtigt, at kontakte bedemænd udenfor Måløv – disse kan være både billigere og bedre i forhold til dine konkrete behov. Hvilken bedemand, der vælges er naturligvis op til dig og din mavefornemmelse, men opgaven kan være svær at overskue, så du er altid velkommen til at ringe til vores rådgivere og få hjælp.

Sammen med over 5.000 pårørende har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor kvaliteter som venlighed, kompetencer og pris, så du kan komme i kontakt den bedemand, der passer bedst til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Måløv - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening