Undgå at betale for meget hos bedemanden i Lystrup

Vores erfaringer viser os, at selv på lokalt plan kan der være betydelige prisforskelle på bedemænd – du kan risikere, at én bedemand i Lystrup forlanger 20.000 kr., hvor en anden vil tilbyde dig en pris på 13.000 kr. For ikke at betale en unødig høj pris for samme ydelser, opfordrer vi dig til at undersøge sagen grundigt.

Du skal derudover huske på, at der ofte opstår yderligere omkostninger i form af blomster, gravsted, gravplads og dødsannonce og du skal derfor ikke blive overrasket, hvis en fuldkommen begravelse kommer til at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Med beløb i den størrelsesorden og så betydningsfuld en begivenhed, anbefaler vi dig at ringe til en af vore kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du træffer en beslutning.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Lystrup er den rette for dig?

En begravelse er ofte en kompliceret størrelse og der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde og varetage dennes sidste vilje. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles som en umulig opgave at vurdere bedemændenes kvalitet.

Det kan være fristende blot at se på, hvilken bedemand i Lystrup, der er billigst, men det kan desværre føre til en dårlig oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan med fordel lede efter bedemænd udenfor Lystrup, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine specifikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke som en vanskelig opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har sammen med over 5.000 pårørende undersøgt landets bedemænd indenfor kvaliteter som personligt nærvær, kompetencer og pris og føler os dermed godt klædt på til at hjælpe dig med at vælge den rette bedemand til højtideligheden.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Lystrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening