Undgå at betale for meget hos bedemanden i Løkken

Vores erfaringer viser os at der kan være stor forskel på hvad bedemændene kræver for deres ydelser. Én bedemand kan sætte prisen til 20.000 kr., mens konkurrenten om hjørnet kan tilbyde dig en pris til 13.000 kr. – en prisforskel på helt op til 7000 kr., gør det værd at undersøge sagen nærmere. Der er ingen grund til at betale mere for samme ydelser.

Til en komplet begravelse skal du også medregne udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce, hvilket kan medføre en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du rådes derfor til at tage kontakt til en af vores rådgiver til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en lokal bedemand i Løkken.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Løkken

Mange mennesker har ikke megen erfaring med at planlægge en begravelse, og det kan være en vanskelig opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til.

Din økonomiske situation og eventuelle særlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningsprocessen. Det kan ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Løkken og vælge den billigste, da det kan føre til utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det kan derimod være fordelagtigt for dig også at lede efter bedemænd udenfor Løkken, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov. Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det dog virke at beslutte sig - derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning til beslutningen.

Vi har sammen med over 5.000 pårørende bedømt bedemænd over hele landet ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med en dygtig bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Løkken - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening