Undgå at betale for meget hos bedemanden i Liseleje

Hvad mange pårørende ikke ved, er at prisforskellen på to bedemænd kan være helt op til 7000 kr. – dette til trods for at de ligger på samme gade. Dette betyder dermed at én bedemand kan kræve 13.000 kr., mens en anden kan forlange 20.000 kr. – for helt samme arbejde. Derfor skal du være godt orienteret inden du træffer en beslutning.

Når du skal arrangere en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de udgifter, der opstår udover selve bedemanden – dette være sig til blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Med disse yderligere udgifter kan totalprisen snildt ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedst mulige service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde en dygtig bedemand i Liseleje og omegn.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtige bedemænd i Liseleje

Det kan være en vanskelig opgave at skulle vurdere, hvilken bedemand, der er bedst for dig og din situation – især hvis du ikke har stået i situationen før. En begravelse er en kompleks størrelse og der er mange ting at tage højde for i denne forbindelse. Dit valg af bedemand påvirkes naturligvis af dine specielle ønsker for begravelsen og din økonomiske situation.

Selvom det kan virke fristende blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Liseleje og vælge den billigste, kan det dog ikke anbefales – du kan ganske uvidende risikere at vælge en bedemand med et blakket ry. Dette opdages oftest først, når det er for sent og kan føre til et utilfredsstillende samarbejde.

Du skal derfor være opmærksom på at det er muligt, og ofte fordelagtigt, at vælge bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Dog kan beslutningen virke endnu mere uoverskuelig, når man står overfor mange valgmuligheder – derfor kan du altid ringe til Begravelsesguiden, så vi kan rådgive dig.

Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Liseleje - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening