Undgå at betale for meget hos bedemanden i Lillerød

Prisen på bedemænd i Lillerød kan variere med op til 7.000 kr. for deres ydelser. Her på siden vil vi guide dig i dit valg, så du orientere dig godt før du vælger en bedemand i Lillerød-området. En begravelse, der koster 13.000 kr. hos en bedemand i Lillerød, kan let koste 20.000 kr. hos en anden bedemand.

Du skal også være opmærksom på de ekstra udgifter, der typisk er i forbindelse med en begravelse, såsom udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Derfor kan en begravelse koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr.. Tag derfor en uforpligtende snak med en af Begravelsesguiden.dk rådgivere før du ringer til bedemændene i Lillerød.  

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand er bedst i Lillerød?

Som pårørende kan det være svært at vurdere, hvilken bedemand der er bedst i Lillerød. Valget af bedemand afhænger blandt andet af den enkeltes situation og ønsker, og ofte er en begravelse en utrolig kompleks størrelse.

Pårørende mangler ofte erfaring med at vælge bedemand, og indhenter derfor ofte priser fra flere bedemænd, uden at vide om bedemanden har et blakket ry. Derfor oplever nogle også at vælge den forkerte bedemand, men når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.
 
Hvad kun få ved er, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er både bedre og billigere end de lokale. Dog sidder den pårørende altid tilbage med den umulige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet og her er det vores opgave at hjælpe dig.

Begravelsesguiden.dk rådgiver dig derfor gratis, når du skal vælge bedemand i Lillerød-området. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi vurderet landets bedste bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand nær Lillerød, som passer bedst til din families behov og situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Lillerød - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening