Undgå at betale for meget hos bedemanden i Klampenborg

Du skal være opmærksom på at der kan være betragtelige forskelle i priserne på bedemænd i Klampenborg. Prisforskellen kan selv på lokalt plan være helt op til 7000 kr. og kan altså betyde at én bedemand tager 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan klare opgaven for 13.000 kr.

Derudover kommer en række udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce med videre, hvilket betyder at en komplet begravelse kan komme til at koste alt fra 30.000 til 50.000 kr. At tage en værdig afsked med afdøde er vigtigt, men det kan også blive unødigt dyrt, hvis du ikke er opmærksom – derfor anbefaler vi dig at kontakte vores dygtige rådgivere, så vi kan finde den rigtige bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Klampenborg

Det er de færreste, der har erfaring med at planlægge en begravelse, og det kan derfor være en vanskelig opgave i sig selv. Når man også tænker på de følelser et dødsfald oftest bringer med sig, bliver det ikke lettere at overskue.

Hvad du vil betale for begravelsen og dine ønsker for i den forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen. Derfor kan det ikke anbefales at nøjes med at kontrollere priserne på de lokale bedemænd i Klampenborg og vælge den billigste, da det kan føre til et utilfredsstillende samarbejde og en oplevelse, der ikke kan gøres om.

Det kan være en fordel også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både bedre og billigere. Med mange valgmuligheder kan det dog virke uoverskueligt at skulle vælge bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning.

Begravelsesguiden har sammen med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med en kompetent bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Klampenborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening