Undgå at betale for meget hos bedemanden i Kjellerup

Vores erfaringer viser at bedemænd kan have en prisforskel på helt op til 7000 kr. og det er derfor væsentligt at være godt orienteret på forhånd, så du ikke betaler en unødigt høj pris. Du kan altså sagtens komme ud for at én bedemand i Kjellerup kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden vil afkræve dig 20.000 kr. for nøjagtigt samme ydelser.

Når du skal arrangere en komplet begravelse, skal du huske på de ekstra udgifter, der oftest opstår udover selve bedemanden. Dette til eksempelvis gravsted, gravsten, indkøb af blomster og indrykning af dødsannonce med videre. Tilsammen vil omkostningerne typisk ende i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en uforpligtende snak om dine ønsker – dette ganske gratis naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Kjellerup

Vi er fuldt forstående overfor at en begravelse er en kompleks størrelse og at der er mange ting at tage stilling til i denne forbindelse. Hvis du som pårørende ikke har erfaring med sådanne situationer, kan det virke som en temmelig vanskelig og tidskrævende opgave at skulle vurdere bedemænd - men det er ikke helt ligegyldigt hvem man vælger. Hvilken bedemand der er mest optimal for dig, kommer naturligvis an på hvem der mest hensigtsmæssigt kan opfylde dine unikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det anbefales også at undersøge bedemænd udenfor Kjellerup, da disse sagtens kan være bedre for dig at samarbejde med – også når det kommer til prisen. Det kan ikke betale sig blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, selvom det kan virke fristende. Man kan uvidende ende med at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen og få en skuffende oplevelse.

Det kan dog være svært som pårørende at overskue og sammenligne adskillige bedemænd – især hvis man står overfor mange valgmuligheder. Derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig i lige netop din situation, så valget bliver lettere. Vi har sammen over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan guide dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Kjellerup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening