Undgå at betale for meget hos bedemanden i Kibæk

Prisen for en bedemand i Kibæk afhænger af hvilken bedemand du vælger. Priserne varierer som regel med helt op til 7.000 kr. endda på samme vej. Det er derfor en god idé at lave noget forhåndsarbejde før, du beslutter dig for en bedemand.

Det er vigtigt at regne ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravsted og dødsannoncer med i den komplette begravelse. Samlet set kan du komme til at betale 50.000 kr. og derfor en det værd at vide, hvor du kan spare unødige udgifter væk. Du bør desuden være opmærksom på, at det kan betale sig at bruge en udenbys bedemand. De er ofte både bedre og billigere end dine lokale valgmuligheder. Hvis du ikke kender priserne for bedemænd i dit nærområde, kan du altid tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør jeg vælge?

For at vælge en bedemand, skal du også være opmærksom på dine ønsker og forventninger til en bedemands ydelser. Vælger du en bedemand, som du ikke er tilfreds med, opdages det som regel først meget sent i forløbet og der er det som regel for sent. Vi anbefaler derfor, at du undersøger bedemandens ry inden du tager en beslutning.

De fleste pårørende har enten meget ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd og det kan derfor være svært, at kende kvaliteten af sine lokale bedemænd. Men det er et vigtigt element at have for øje når du skal vælge en bedemand, så du ikke sidder tilbage med en begravelse, som er helt forkert.

Derfor har vi sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet bedemænd i hele landet på bl.a. venlighed og pris. Så kan vi nemlig hjælpe dig med at finde en bedemand, der passer til lige netop dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Kibæk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening