Undgå at betale for meget hos bedemanden i Kastrup

Du kan sagtens komme ud for at én bedemand i Kastrup kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden vil forlange 20.000 kr. for nøjagtigt samme arbejde. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det væsentligt at være godt orienteret på forhånd, så du ikke betaler en unødigt høj pris.

Det omtalte beløb dækker kun udgifterne til selve bedemanden, men når du planlægger en komplet begravelse, opstår der typisk yderligere udgifter i form af eksempelvis gravsted, gravsten, køb af blomster og indrykning af dødsannonce med videre. Tilsammen vil omkostningerne typisk ende i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du kan hurtigt komme til at betale mere end højst nødvendigt, hvorfor vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en snak om din situation – dette ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Kastrup

Vi er indforståede med at en begravelse er en kompleks størrelse og at der er mange ting at tage stilling til. Hvis du som pårørende ikke har stået i situationen før, kan det virke som en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand, men det er ikke uvæsentligt hvem man vælger. Hvilken bedemand der er mest optimal for dig, kommer naturligvis an på hvem der bedst er i stand til at opfylde dine konkrete ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

I denne forbindelse anbefales det at undersøge bedemænd udenfor Kastrup, da disse sagtens kan være bedre for dig at samarbejde med – også når det kommer til prisen. Det kan ikke betale sig blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, da vedkommende ikke nødvendigvis er den mest optimale bedemand for dig.

Det kan dog være svært som pårørende at overskue og sammenligne mange bedemænd – især hvis man står overfor adskillige valgmuligheder. Derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig i lige netop din situation, så valget bliver lettere. Vi har sammen over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan guide dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Kastrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening