Undgå at betale for meget hos bedemanden i Juelsminde

Priserne og ydelserne på bedemænd kan svinge med op til 7.000 kr. Derfor kan en begravelse et sted koste 13.000 kr., og et andet sted op mod 20.000 kr. Det kan derfor hurtigt betale sig at vælge den rigtige bedemand i Juelsminde og omegn.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som man skal beslutte sig for. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer, blomster etc. Derfor er det ikke ualmindeligt at en begravelse koster mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi råder derfor folk i beslutningsfasen til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver for at blive guidet omkring overvejelserne, som man bør gøre sig inden man går ned til sin lokale bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge i Juelsminde?

Det er ikke altid nemt at vurdere hvilken bedemand der passer bedst til ens egne behov. En begravelse kan være et uoverskueligt arrangement at holde styr på når sorgen rammer. Og når de økonomiske overvejelser samtidig kan få stor betydning for dine ønsker til arrangementetet kan det være en god støtte at tale med en rådgiver på området.

Eftersom pårørende ofte ikke har erfaring med at arrangere begravelser kan det ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud da disse kan være svære selv at sammenligne og vurdere. Vi anbefaler derfor at kontakte Begravelsesguiden inden man vælger bedemand. Dette gøres så man ikke risikerer at det ender med at man først længere henne i processen opdager at den valgte bedemand ikke lever op til de forventninger, som man havde på forhånd til arrangementet.

Det er desværre meget almindeligt at vælge den lokale bedemand, som ligger placeret tættest på selvom den bedemand hverken behøver have den højeste kvalitet eller den bedste pris. Netop derfor har Begravelsesguiden sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Og vi sidder derfor klar til at rådgive dig når du skal vælge din næste bedemand i Juelsminde og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Juelsminde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening