Undgå at betale for meget hos bedemanden i Jelling

Du kan sagtens komme ud for at én bedemand i Jelling kan tilbyde en pris på 13.000 kr., mens en anden vil opkræve 20.000 kr. for samme arbejde. Med andre ord er en prisforskel på 7000 kr. ikke usandsynlig, så du skal være godt orienteret på forhånd inden du kontakter en bedemand.

Det omtalte beløb dækker kun udgifterne til bedemanden, men i forbindelse med en komplet begravelse opstår der oftest yderligere udgifter i form af gravsted, gravsten, blomster og indrykning af dødsannonce. Samlet vil det totale beløb dermed typisk ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Du kan hurtigt komme til at betale mere end højst nødvendigt, hvorfor vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en snak om din situation – ganske gratis og uforpligtende.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Jelling

En begravelse er en kompleks størrelse og hvis du som pårørende ikke har stået i situationen før, kan det virke som en vanskelig opgave. Hvilken bedemand der er optimal for dig, kommer an på hvem der er i stand til at opfylde dine specielle ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

I denne forbindelse skal du vide at det kan være en god idé at undersøge bedemænd udenfor Jelling, da disse sagtens kan være mere fordelagtige for dig at samarbejde med – også når det kommer til prisen.

Det kan dog være svært at overskue og sammenligne mange bedemænd – især hvis man har adskillige valgmuligheder. Derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, så valget bliver lettere. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan guide dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Jelling - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening