Undgå at betale for meget hos bedemanden i Jægerspris

Priserne på bedemænd og deres ydelser kan variere med op til 7.000 kr. og det er samtidig ikke særlig lige gennemskueligt for køberen at få et overblik over hvad prisen indeholder. Det vil sige at en begravelse et sted kan koste 13.000 kr., hvor den et andet sted kan koste op mod 20.000 kr. Det kan derfor godt betale sig at vælge den rigtige bedemand og kigge på hvad prisen inkluderer.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som man skal have tænkt over. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. Derfor kan en fuld begravelse godt koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi vejleder derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver før man tager kontakt til sin lokale bedemand i Jægerspris og omegn.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge i Jægerspris?

Det er ikke altid nemt at vurdere hvilken bedemand der opfylder ens behov når man ikke har erfaring med begravelser i forvejen. En begravelse kan være et forvirrende arrangement at holde styr på uden erfaring fra tidligere begravelser. De økonomiske rammer kan samtidig have stor betydning for det endelige valg af bedemand og det kan derfor betale sig at få et overblik over mulighederne.

Eftersom pårørende for det meste ikke har direkte erfaring med at planlægge begravelser kan det ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud, da disse kan være svære at sammenligne på forhånd. Derfor hjælper Begravelsesguiden når man skal vælge bedemand i Jægerspris og omegn. Dette gør vi så man undgår at man ellers først længere henne i processen opdager at den valgte bedemand ikke lever op til forventningerne.

Vi ser at det desværre er meget almindeligt at vælge den bedemand, som ligger placeret tættest på selvom ens bopæl også selvom den bedemand hverken behøver besidde den højeste kvalitet eller den bedste pris. Netop derfor har Begravelsesguiden sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Og vi er derfor klar til at rådgive dig når du skal vælge din næste bedemand i Jægerspris og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Jægerspris - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening