Undgå at betale for meget hos bedemanden i Islands Brygge

Bedemænds priser på Islands Brygge kan være meget forskellige – Begravelsesguidens erfaringer viser, at prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. Det kan med andre ord betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr., mens en anden kan udføre nøjagtigt samme arbejde for blot 13.000 kr.

Herudover kommer der udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme at tage højde for. Med disse udgifter kan en komplet begravelse hurtigt ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også nemt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige bedemand til dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand på Islands Brygge

Det er de færreste, der har megen erfaring med at planlægge en begravelse og det kan være en vanskelig opgave i sig selv. Hvad du vil betale for begravelsen og dine konkrete ønsker i denne forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det må imidlertid frarådes blot at sammenligne priserne på bedemændene på Islands Brygge og vælge den billigste. Desværre kan dette føre til et utilfredsstillende samarbejde og en oplevelse, der ikke kan gøres om – ikke alle bedemænd er lige kompetente desværre.

Du skal derimod være opmærksom på, at det kan være en god idé også at undersøge bedemænd andre steder i København, da disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med. Med adskillige valgmuligheder kan det dog være uoverskueligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

Begravelsesguiden har med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra service, kompetencer og pris, for at kunne anbefale dig en dygtig bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Islands Brygge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening