Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ishøj

Priserne på bedemænd i Ishøj kan være vidt forskellige og prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. – det kan altså betyde at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr., for en begravelse, mens en anden kan gøre det for 13.000 kr.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce med videre, må du ikke glemme. Med disse udgifter kan en fuldkommen begravelse kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde skal ske med værdighed, men kan også blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den rigtige bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Ishøj

Det er de færreste mennesker, der har særlig meget erfaring med at planlægge en begravelse, og det kan derfor være en vanskelig opgave i sig selv.

Din økonomiske situation og personlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen. Derfor kan det ikke anbefales at du nøjes med at indhente priser fra de lokale bedemænd i Ishøj og vælge den billigste, da det kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det kan derimod være en fordel også at lede efter andre bedemænd i omegnen, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov. Med mange valgmuligheder kan det virke uoverskueligt at vælge den rigtige, og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning.

Begravelsesguiden har sammen med over 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd på service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med en dygtig bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Ishøj - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening