Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ikast

Priserne på bedemænd og deres ydelser kan svinge med op til 7.000 kr. Derfor kan en begravelse et sted kan koste 13.000 kr., og et andet sted op mod 20.000 kr. Det kan derfor hurtigt betale sig at vælge den rigtige bedemand i Ikast og omegn.

Ved en begravelse håndterer bedemanden en række opgaver, som der skal tages højde for i henhold til prisen. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer, blomster etc. Derfor kan en fuld begravelse nemt koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi råder derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver for at blive guidet omkring de centrale overvejelser man bør gøre sig inden man går ned til sin lokale bedemand. Vi hjælper også gerne med valg af kiste eller urne, bårebuketter og samler, såfremt du har brug for det.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge i Ikast?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvilken bedemand der passer bedst til ens egne behov. En begravelse kan være et uoverskueligt arrangement at holde styr på, når sorgen rammer. Og når de økonomiske overvejelser kan samtidig få stor betydning for dine ønsker til arrangementetet kan det være en god støtte at tale med en rådgiver på området.

Eftersom pårørende ofte ikke har erfaring med at arrangere begravelser kan det ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud da disse kan være svære selv at sammenligne og vurdere. Vi anbefaler derfor at kontakte Begravelsesguiden før man vælger bedemand. Ellers kan man risikere, at det ender med, at man først længere henne i processen opdager at den valgte bedemand ikke lever op til de forventninger som man havde på forhånd til arrangementet.

Det er desværre meget almindeligt at vælge den lokale bedemand, som ligger placeret tættest på, selvom den bedemand hverken behøver have den højeste kvalitet eller den bedste pris. Netop derfor har Begravelsesguiden sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Og vi sidder derfor klar til at rådgive dig når du skal vælge din næste bedemand i Ikast og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Ikast - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening