Undgå at betale for meget hos bedemanden i Humlebæk

Som du vil kunne læse dig frem til her på siden kan bedemænds priser variere temmelig meget – med helt op til 7000 kr. faktisk. Det kan altså betyde, at én bedemand i Humlebæk vil kræve 20.000 kr., mens en anden kun vil forlange 13.00 kr. Du skal altså være meget opmærksom selv på lokalt plan, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Udover disse udgifter til bedemanden, opstår der ofte yderligere omkostninger i forbindelse med indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder at en komplet begravelse kan løbe op i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr.

Vi opfordrer dig til at tage en snak med en af vores rådgivere inden du kontakter en bedemand – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Humlebæk

Det kan som pårørende være svært at skulle vurdere, hvilken bedemand man er bedst tjent med. Det skyldes blandt andet, at en begravelse er en utrolig kompleks størrelse og at der er mange ting at tage stilling til. Valget af bedemand kommer blandt andet an på din økonomiske situation, dine unikke ønsker for begravelsen og hvad der er bedst til prisen.

Mange pårørendes manglende erfaring med at vælge bedemand, medfører at priserne på de lokale bedemænd oftest blot sammenlignes, hvorefter den billigste vælges. Der kan dog være stor forskel på bedemændene i Humlebæk – både når det handler om pris og kvalitet.

Det anbefales derfor, at du også undersøger bedemænd i Humlebæks omegn, da et godt samarbejde omkring begravelsen naturligvis har førsteprioritet. Det kan dog virke som et uoverskueligt valg – særligt når man står overfor mange valgmuligheder. Derfor har Begravelsesguiden sammen med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan guide dig til den rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Humlebæk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening