Undgå at blive snydt og betale for meget hos bedemanden i Horsens

Priserne hos bedemændene i Horsens kan være vidt forskellige og derfor kan markedet være utroligt svært at overskue. Begravelsesguidens pristests viser, at udgifterne til en bedemand i Horsens kan svinge med helt op til 7.000 kr.

Her på Begravelsesguiden vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde en dygtig og troværdig bedemand i Horsens.

Det er vigtigt, at du som pårørende er opmærksom på de uforudsete udgifter, der kan opstå, når man arrangerer en begravelse. Hvis man regner det hele igennem og kigger ordentligt efter, kan det nemlig godt koste mellem 30.000 og 50.000 kr. inkl. gravsted, blomster, kiste, urne m.v.

Begravelsesguiden kan hjælpe dig med at træffe alle de svære og dyre beslutninger og kan rådgive dig om alt fra valg af bedemand til indrykning af dødsannoncer og meget andet.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand giver dig den bedste service?

Det kan være svært for de efterladte at vurdere, hvilken bedemand der er bedst, når det sidste farvel skal arrangeres. En begravelse er nemlig en indviklet størrelse. Når du skal vælge en bedemand, skal du blandt andet tage højde for din/den afdødes økonomiske situation, dine unikke ønsker til ceremonien og hvad der er bedst til prisen.

De fleste pårørende har ikke tidligere erfaring med at vælge en bedemand, og fokuserer derfor ofte på at indhente priser fra en eller flere bedemænd i deres område og vælger på baggrund af det økonomiske uden at vide, om bedemanden har en broget historie i bagagen. 

De fleste opdager derfor alt for sent, at bedemanden ikke lever op til deres forventninger. Og når først skaden er sket, er det oftest for sent at gøre noget ved det. 

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys bedemand, da bedemændene uden for Horsens kan være både bedre og billigere.

Hvor og hvordan skal ceremonien foregå?

En af de mange beslutninger, der skal tages ifm. et dødsfald er, hvordan begravelsesceremonien skal foregå. Det mest traditionelle er en kirkelig begravelse eller bisættelse, hvor ceremonien foregår fra enten kirke eller kapel. I Horsens er der mange smukke kirker og kapeller, hvorfra man kan afholde en begravelsesceremoni. En god bedemand kan hjælpe dig med at tage beslutningen om, hvor ceremonien skal foregå, om det skal være kirke eller kapel og også hjælpe med at skabe kontakt mellem de pårørende og en præst fra afdødes sogn.

Hvis den afdøde ønskede en borgerlig bisættelse eller begravelse uden nogen kirkelig tradition, kan dette også lade sig gøre i Horsens. Her kan man f.eks. benytte Vestre Kapel på Vestre Kirkegård i Horsens. Her afholdes hvert år mellem 200 og 225 bisættelses- og begravelsesceremonier - både af kirkelig og borgerlig karakter. Kapellet er en smuk og historisk bygning, der stilles til rådighed for næsten alle trosretninger og ceremoni-typer.

Hvis du ønsker at afholde en borgerlig ceremoni, kan en dygtig bedemand også være behjælpelig med mange af de praktiske ting. Bedemanden kan for eksempel være ceremonileder og holde begravelsestalen til ceremonien samt stå for klargøring af blomster, sanghæfter og meget andet.

Ring til os

Hos Begravelsesguiden tilbyder vi gratis rådgivning til dig som pårørende, når du skal vælge en bedemand i eller omkring Horsens. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi bedømt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, der passer bedst til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Horsens - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening