Undgå at betale for meget hos bedemanden i Horsens

Priserne hos diverse begravelsesforretninger kan være vidt forskellige og derfor er markedet svært at overskue. En begravelse kan koste 12.000 kr. hos en bedemand og 19.000 kr. hos en anden. Her på Begravelsesguiden vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde en dygtig bedemand i Horsens.

En anden vigtig ting at være opmærksom på er, at der tit kommer uforudsete udgifter, når man arrangerer en begravelse. Hvis man ikke kigger ordentligt efter kan den nemt komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr.og dette kan Begravelsesguiden hjælpe dig med. Yderligere kan vi rådgive dig med hensyn til valg af kiste eller urne, bårebuketter og salmer.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand giver dig en god service?

Det kan være svært for de efterladte at vurdere, hvilken bedemand der er bedst, når det sidste farvel skal arrangeres. Det skyldes at en begravelse er en indviklet størrelse. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine unikke ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Fordi de fleste pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemand, indhenter de ofte priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden har en broget historie i baggagen. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til forventningerne. Og når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange positive ting ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er både er bedre og billigere. Alligevel vil den pårørende altid sidde tilbage med den vanskelige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver vi dig gratis, når du skal vælge bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi bedømt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Horsens - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening