Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Holte

Begravelsesguidens erfaringer viser, at priserne på diverse bedemænd og deres begravelsesforretninger er yderst varierende – helt op til 7000 kroners forskel. Det er derfor vigtigt at du orienterer dig grundigt inden du tager så vigtig en beslutning. En begravelse kan således hos én bedemand i Holte koste 13.000 kr., mens den hos en anden kan koste 20.000 kr. – selv på lokalt plan kan der være store forskelle.

Du skal være opmærksom på, at udgifterne til en komplet begravelse ikke kun omfatter honorar til bedemanden, men også udgifter til blomster, gravsten, gravsted, kiste eller urne og indrykning af dødsannonce – derfor kan en begravelse snildt løbe op i beløb mellem 30.000 til 50.000 kr. Derfor anbefales det at du tager en uforpligtende snak med en af vores rådgivere, inden du kontakter en lokal bedemand.

Din bedemand i Holte

En begravelse og alt der hører med, kan for mange virke umulig at overskue i situationen, hvorfor de lokale bedemænd ofte blot sammenlignes på prisen. For mange er det første gang de skal kontakte en bedemand og det kan derfor være svært at vurdere kvaliteten af disse. Man kan derfor desværre komme til at vælge en bedemand med et blakket ry uden at være klar over det.

Valget af bedemand påvirkes naturligvis af din økonomiske situation, dine unikke ønsker for begravelsen og hvad der er bedst til prisen. Hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne er det ofte allerede for sent at gøre noget ved det, hvilket understreger vigtigheden af at finde den rette.

Ikke mange mennesker er klar over at det er muligt, og ofte fordelagtigt, at kontakte bedemænd udenfor Holte – disse kan være både billigere og bedre i forhold til dine konkrete behov. Hvilken bedemand, der vælges er naturligvis op til de pårørende, men opgaven kan være svær at overskue - du er derfor altid velkommen til at ringe til vores rådgivere og få hjælp.

Sammen med over 5.000 pårørende har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så du kan komme i kontakt den bedemand, der passer bedst til din situation.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Holte - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening