Undgå at betale for meget hos bedemanden i Holstebro

Det er dyrt at sammensætte en komplet begravelse og derfor er det vigtigt, at du sammenligner flere bedemænd før du vælger den rigtige for dig. Ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravplads, kiste eller urne og dødsannoncer kan få prisen for en begravelse helt op på 50.000 kr. og derfor bør du tjekke om du betaler overpris for en bedemand i Holstebro. Vi sidder også altid klar til at hjælpe dig med at undgå unødvendige omkostninger.

Det kan desuden ofte betale sig at benytte sig af en udenbys-bedemand. Men det er ikke nok bare at indsamle priser. Kvaliteten af bedemanden er mindst lige så vigtig, men det kan være svært for en pårørende at få oplysninger om de lokale bedemænds ry. Derfor har vi samlet oplysninger om bedemænd i hele landet, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand til netop dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan vælger man en bedemand?

De fleste pårørende har enten ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd og det kan derfor være svært at finde en bedemand i Holstebro, der lever op til dine ønsker, når man skal tage den sidste afsked. At du har valgt den forkerte bedemand opdages desværre først når skaden er sket. Men så er det for sent at gøre noget ved det. Derfor er det vigtigt, at du undersøger kvaliteten af bedemandens ydelser nøje først.

Der er mange elementer, der skal gå op i en højere enhed, når du vælger en bedemand og det kan derfor være en uoverskuelig opgave at sidde med som pårørende. For at lette din byrde, har vi sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet bedemænd på service, kompetencer og pris. Så tag en uforpligtende snak med en af vores rådgivere og hør om vi kan gøre processen nemmere for dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Holstebro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening