Undgå at betale for meget hos bedemanden i Holbæk

Det er vigtigt, at du orienterer dig om dine muligheder, inden du vælger en begravelsesforretning. På Begravelsesguiden.dk vil du se, at prisen på bedemændene og deres ydelser kan variere med op til 7.000 kr. En begravelse, der koster 13.000 kr. hos en bedemand i Holbæk, kan hurtigt koste 20.000 kr. hos en tilsvarende.

Desuden skal du være opmærksom på, at der hos bedemanden kommer ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. En begravelses samlede udgifter kan hurtigt ende mellem 30.000 til 50.000 kr. Ring til os i dag og tag en gratis og uforpligtende snak med én af vores rådgivere før du ringer til din lokale bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør jeg vælge i Holbæk?

En begravelse er en utrolig kompleks størrelse og som pårørende, kan det være svært at vurdere hvilken bedemand, der er bedst. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine unikke ønsker, afdødes sidste vilje og hvad du vægter, er bedst til prisen.

Et hyppigt problem for de pårørende er et manglende kendskab til kvalitetsniveauet hos bedemændene, og derfor indhenter pårørende ofte priser fra flere bedemænd, uden at vide om bedemanden har et blakket ry. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til deres forventningerne.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange fordele i at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er både bedre og billigere end de lokale. Som pårørende er det svært at skulle sammenligne pris og kvalitet på forskellige bedemænd.

Derfor rådgiver Begravelsesguiden.dk dig gratis, når du skal vælge en kompetent bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet og sammenlignet Danmarks bedemænd på kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at identificere den dygtigste bedemand i Holbæk. En bedemand, som passer bedst til din familie og jeres situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Holbæk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening