Undgå at betale for meget hos bedemanden i Høng

Du skal være opmærksom på at priser og betingelser hos bedemænd i Høng kan være meget forskellige. Prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. og kan altså betyde at én bedemand tager 13.000 kr., for en begravelse, mens en anden vil kræve 20.000 kr. – dette altså for helt samme ydelser.

Der er en del yderligere udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads, særlige ønsker og dødsannonce med videre. Det betyder at en fuldkommen begravelse let kan ende på mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og får den bedste mulige afsked med afdøde, anbefaler vi dig at kontakte en af vore rådgivere til en gratis og uforpligtende snak.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Høng

Mange mennesker har ikke særlig stor erfaring med at planlægge en begravelse, og det kan derfor være en vanskelig opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til.

Din økonomiske situation og eventuelle særlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige tanker at have med i planlægningen. Derfor kan det ikke anbefales blot at indsamle priserne på de lokale bedemænd i Høng og vælge den billigste, da det kan føre til en ærgerlig oplevelse, der jo ikke kan gøres om.

Det kan derimod være en fordel for dig også at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov. Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det virke at beslutte sig - derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning.

Vi har sammen med over 5.000 pårørende bedømt bedemænd over hele landet ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med en kompetent bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Høng - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening