Undgå at betale for meget hos bedemanden i Høje-Taastrup

Du skal være opmærksom på, at priserne på diverse bedemandsforretninger i Høje-Taastrup kan variere temmelig meget. Det kan betyde, at én bedemand tager 20.000 kr., for en begravelse, mens en anden kun vil kræve 13.000 kr. Det vil altså sige en prisforskel på hele 7.000 kr.

Der er en række andre udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce og særlige ønsker, hvilket betyder, at en fuldkommen begravelse kan lande i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr.

Det er vigtigt at tage et mindeværdigt sidste farvel med afdøde, men det kan også blive unødvendigt dyrt, hvis du ikke er opmærksom – derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Den bedste bedemand der dækker dine behov

Det kan være vanskeligt at skulle planlægge en begravelse – særligt når man ikke har megen erfaring med det. Når man dertil lægger de følelser et dødsfald oftest bringer med sig, bliver det ikke lettere at overskue.

Din økonomiske situation og private ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige i forbindelse med planlægningen af begravelsen. Derfor kan det ikke anbefales blot at indhente priser fra de lokale bedemænd i Høje-Taastrup og vælge den billigste, da det kan føre til et utilfredsstillende resultat, der ikke kan gøres om.

Det kan derfor være en god idé også at se på bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine ønsker. De mange valgmuligheder kan dog gøre det endnu mere uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning.

Begravelsesguiden har sammen med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig et godt samarbejde med en kompetent bedemand, så vi er klar til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Høje-Taastrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening