Undgå at betale for meget hos bedemanden i Højby

Vi giver dig her på siden et overblik over priserne for en begravelse i Højby, og du vil se at priserne godt kan variere med op til 7.000 kr.. Derfor er det vigtigt du orientere dig ordentligt, inden du vælger en bedemand, da en samlet begravelse godt kan koste mellem 30.000 kr. til  50.000 kr.


Dertil kommer der ekstra udgifter i forbindelse med en begravelse som fx blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Vi råder dig derfor til at tage en samtale med os, inden du vælger en bedemand i Højby.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilke kvalifikationer skal din bedemanden i Højby opfylde?

Kravene til en begravelse kan være meget individuelle, og afhænger blandt andet af hvilken økonomisk situation du står i, dine individuelle behov, og hvad der er den bedste pris.

Mange pårørende står i den problematik, at de ikke ved hvilken bedemand der er bedst, og hvilke der har et dårligt ry. Her kan begravelsesguiden.dk hjælpe jer, da vi sammen med mere end 5.000 pårørende, har vurderet landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris, så I får en bedemand der lever op til jeres forventninger.

Vi kommer her på siden også med gode råd, hvad angår begravelser. Det kan eksempelvis godt betale sig at anvende en udenbys-bedemand, da de ofte er både bedre og billigere end den lokale bedemand i Højby. Vi sidder derfor klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine krav og behov til den forestående begravelse.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Højby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening