Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hobro

Som du kan se på Begravelsesguidens hjemmeside, finder du begravelsesforretninger inden for mange forskellige prisleje. Priserne kan variere med op til 7.000 kr. i samme område, så det er en ganske god idé at undersøge markedet nærmere, før man stiller sig tilfreds med en given bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand er den bedste for dig?

Der er en række ting, du bør have for øje, før du indleder din søgen efter en bedemand i Hobro. Blandt andet bør du tænke på, hvad dit økonomisk råderum tillader, og hvilke specifikke ønsker du gerne ser indfriet.

De fleste har ikke den store erfaring med at finde en bedemand, og derfor kommer mange til at foretage en sammenligning af de tilgængelige bedemand udelukkende på prisen. Vi anbefaler på det kraftigste, at du også undersøger bedemandens ry nærmere, så du ikke kommer til at stå i en situation, hvor han ikke har indfriet dine forventninger. Når skaden først er sket, er det som regel for sent at gøre noget ved.

Vi har af den grund anmeldt bedemænd landet over ikke kun på prisen, men derimod også på venlighed og kompetencer. Vores anmeldelser er lavet i kollaboration med mere end 2.000 pårørende på tværs af Danmark.

Vores erfaring siger os, at du kan gøre klogt i at overveje en udenbys-bedemand. Det øger nemlig din chance for at finde en bedemand, som passer bedre til dine individuelle behov, ligesom du i nogle tilfælde oven i købet vil kunne spare tusindvis af kroner.

Er du det mindste i tvivl, så ring til en af vores rådgivere, der mere end gerne vil hjælpe dig med at finde den rette bedemand i Hobro. Vi hjælper også gerne med valg af kiste eller urne, blomster, salmer med mere.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Hobro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening