Undgå at betale for meget hos bedemanden i Herning

Vores undersøgelser af landets begravelsesforretninger har vist, at prisforskellen på to forskellige bedemænd kan ligge på helt op til 7.000 kr. Du kan altså komme ud for at betale en stor overpris uden grund, hvis du ikke undersøger markedet i Herning grundigt. Ring endelig til en af vores rådgivere, hvis du vil forhøre dig om, hvilken bedemand du vil kunne drage mest fordel af i din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hvilken bedemand er den ideelle for dig?

En begravelse er en kompliceret sag, og derfor kan det være svært som pårørende at afgøre, hvilken bedemand der er den ideelle i lige din situation til at varetage afdødes sidste vilje. Det afhænger blandt andet af dit budget, dine unikke ønsker og pris over for kvalitet.

De fleste pårørende har ikke tidligere stiftet bekendtskab med at skulle finde en bedemand, og vi oplever derfor en tendens til, at de pårørende blot sammenligner de forskellige bedemænd på prisen. Prisen kan være et vigtigt kriterium, men bedemandens omdømme bør også være en vigtig faktor. Det er ikke alle bedemænd, der har et lige godt ry, og det er en yderst ubelejlig situation at ende med en bedemand, som ikke kan leverer den ønskede service. Af den grund har vi i samarbejde med mere end 5.000 pårørende landet over vurderet bedemænd ikke kun på prisen, men derimod også på venlighed og kompetencer.

Et sidste råd er, det kan være en god idé at benytte sig af en udenbys-bedemand, idet disse i visse situationer både kan være billigere og passe bedre til dine behov.

Begravelsesguiden rådgiver dig gratis over telefonen, hvis du skal bruge en bedemand i Herning eller omegn. Uanset hvad din situation er, så er vi klar til at hjælpe dig med at finde den ideelle bedemand til dig.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring til os få anbefalet en bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Fremragende