Hvilken bedemand i Helsingør er den rette?

Helsingør er en stor by med næsten 50.000 indbyggere - tilsvarende er markedet for bedemænd i og omkring Helsingør også stort, hvilket gør det endnu sværere end først antaget at vælge den rette bedemand. Vores pris-tests af landets bedemænd viser, at prisen kan variere med op til 7.000 kr. fra én bedemand til en anden. Derfor er det vigtigt, at du er grundig og omhyggelig, når du undersøger markedet inden du skal vælge en bedemand, hvis du vil undgå at betale overpris.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Vælg på et oplyst grundlag

Du står måske og skal arrangere en begravelse for første gang og er i tvivl om, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du kigger på Helsingørs bedemænd. Du har sikkert hørt om de mange faldgruber og er måske nervøs for, om du nu også tager det rette valg. Vi på Begravelsesguiden hører mange gange dagligt fra pårørende, der står i en sådan situation og vi ved, hvor svært det er at tage en så betydningsfuld beslutning i en situation, hvor man er sårbar. Vi sidder altid klar til at rådgive og informere dig, så du er sikker på, at du tager dit valg om bedemand på et oplyst grundlag.

Hvad er vigtigt, når du skal vælge mellem bedemændene i Helsingør?

Mange pårørende er meget fokuserede på prisen, når de skal tage beslutningen om, hvilken bedemand, de skal benytte. Prisen er selvfølgelig et essentielt parameter, men det er vigtigt, at du også har øje for, om bedemanden er til at stole på. Du har sikkert hørt mange historier, om pårørende, der er blevet snydt af en bedemand, der enten ikke overholder aftaler eller ender med at tage voldsom overpris, når først den endelige regning kommer frem. Netop derfor er det vigtigt at se på parametre som troværdighed, empati og evnen til at imødekomme de ønsker du og de andre pårørende har - på denne måde undgår du at blive fanget i et begravelsesforløb med en bedemand, der ikke kan leve op til dine forventninger.

Desuden er det værd at have i mente, at hvis du ønsker at finde den dygtigste bedemand med de bedste priser, kan det være en god idé at udvide horisonten en smule og eventuelt kigge på bedemænd i nabo-byerne omkring Helsingør. Helsingør er en stor by og, men alligevel kan det godt betale sig at vælge en udenbys bedemand således, at du er sikker på, at bedemanden har tid og overskud til at sætte sig ind i din situation og give dig den bedst mulige oplevelse i denne svære situation. 

Medlemmer af folkekirken kan få et gratis gravsted i Helsingør

Den 1. januar 2019 blev det vedtaget i Helsingør domprovsti, at det skal være gratis for alle medlemmer af folkekirken bosiddende i provstiet at erhverve sig et gravsted på en af Helsingørs kirkegårde. Dette gælder for næsten alle typer af gravsteder - fra de mindre urnegravsteder og helt op til et kistegravsted med plads til op til 2 personer/kister og fredning i 20 år. Udgifterne til vedligeholdelse/pasning af gravstedet skal dog stadig betales.

Hvis du ikke allerede har besluttet dig for, hvor kisten eller urnen skal nedsættes, så kan en godkendt bedemand også hjælpe dig med at få skabt et overblik over dine muligheder i Helsingør og omegn.

Vores eksperter sidder klar til at hjælpe

Begravelsesguiden har i samarbejde med mere end 5.000 pårørende testet og anmeldt bedemænd på parametre som pris, kompetencer og venlighed - vi sidder klar ved telefonerne til at rådgive dig, der står og skal til at kontakte en bedemand. 

Du kan ringe til os alle ugens dage og få gratis og uforpligtende rådgivning. Så kan vi hjælpe dig med at finde den bedemand, der passer bedst til din situation.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Helsingør - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening