Undgå at betale for meget hos bedemanden i Helsingør

Vores undersøgelser af landets begravelsesforretninger har vist, at prisforskellen på to forskellige bedemænd kan ligge på helt op til 7.000 kr. Du kan altså komme ud for at betale en stor overpris uden grund, hvis du ikke undersøger markedet i Helsingør grundigt. Ring endelig til en af vores rådgivere, hvis du vil forhøre dig om, hvilken bedemand du vil kunne drage mest fordel af i din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan afgør du, hvilken bedemand der er den rette?

Inden du begynder at søge efter en bedemand, bør du gøre dig nogle ting klart. Tænk blandt andet over, hvor stort et budget du har til rådighed, og hvilke specifikke ønsker du gerne vil have efterlevet.

Da det ofte er sådan, at mange pårørende skal vælge en bedemand for første gang nogensinde, kommer mange til blot at sammenligne de tilgængelige bedemænd på prisen. Prisen er for mange et væsentligt kriterium, hvilket ikke i sig selv udgør et problem. Man bør dog medtænke andre faktorer såsom bedemandens ry, så man ikke ender med en bedemand med et blakket ry, som ikke indfrier ens forventninger. Derfor har vi i samarbejde med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd ikke blot på prisen, men derimod også på venlighed og kompetencer.

Du kan også i nogle tilfælde drage fordel af at vælge en bedemand fra en anden by tæt på dig. Nogle oplever, at de kan spare en masse penge ved at gøre dette, mens andre oplever, at de vil kunne finde en bedemand, som kan yde dem en bedre service på baggrund af deres individuelle behov.

Står du og er i tvivl om, hvilken bedemand i Helsingør du bør vælge, så tag endelig os med på råd. Vi tilbyder gratis rådgivning over telefonen, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Helsingør - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening