Undgå at betale for meget hos bedemanden i Helsinge

Du skal på forhånd vide, at der kan være stor forskel på begravelsesforretninger priser – selv på lokalt plan. Vores erfaringer viser, at prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. og kan altså betyde, at én bedemand i Helsinge kræver 20.000 kr., mens en anden kun vil opkræve dig 13.000 kr. for samme arbejde. Derfor skal du være godt orienteret, så begravelsen ikke bliver dyrere end nødvendigt.

I forbindelse med en komplet begravelse skal du medregne en række ekstra udgifter – det være sig til indkøb af blomster, gravsten, kiste eller urne, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket du også skal tage højde for. Når alle udgifterne lægges sammen betyder det typisk en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. Før du kontakter en lokal bedemand i Helsinge, anbefaler vi dig at ringe til en af vores rådgivere, der ganske gratis og uforpligtende vil hjælpe dig med beslutningen.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Helsinge

At planlægge en begravelse og vælge bedemand, kan virke som en uoverskuelig opgave, særligt når man som pårørende måske ikke har stået i situationen før. Der er mange ting at skulle forholde sig til og det kan være en svær proces at gå i gang med.

Din bedemand skal naturligvis være i stand til at opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Det kan ikke anbefales udelukkende at sammenligne priserne på bedemændene i Helsinge og ringe til den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den bedste til at servicere dig. Vi anbefaler dig som følge deraf også at undersøge bedemænd udenfor Helsinge, da disse kan være både bedre og billigere for dig og din situation.

Det kan virke som en tidskrævende og vanskelig opgave at skulle vurdere de forskellige bedemænd og hvorvidt man får kvalitet for pengene – især når der er mange valgmuligheder. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, så beslutningen bliver nemmere for dig.

Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe med at finde en dygtig bedemand til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Helsinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening