Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hedensted

Prisen for en bedemands ydelser varierer meget og uden den rigtige vejledning kan du komme til at betale helt op til 7.000 kr. mere end, hvis du havde valgt en anden bedemand i Hedensted. Derfor er det vigtigt, at du orienterer dig grundigt inden du vælger en begravelsesforretning. Det kan desuden ofte både være den bedste og billigste løsning at vælge en udenbys-bedemand.

Du skal desuden være opmærksom på ekstra udgifter såsom blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer, som kan løbe op i helt op mod 50.000 kr. i alt. Prisen kan altså være meget forskellig og derfor anbefaler vi, at du tager en snak med en rådgiver. Så kan vi hjælpe dig med at undgå at betale dyre domme for en begravelse. Vi kan også hjælpe dig med at vælge kiste eller urne, blomster og salmer til højtideligheden.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan vælger man en bedemand i Hedensted?

En begravelse skal passe til lige netop dine behov og derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige bedemand. Men det er ikke nok bare at sammenligne priser. En begravelse er en kompleks størrelse, hvor også dine unikke ønsker og forventninger er vigtige. Hvis en bedemand ikke lever op til dine forventninger, bliver det som regel opdaget for sent og så er skaden sket. Derfor er det vigtigt at finde ud af på forhånd om din bedemand har et blakket ry.

De fleste pårørende har enten ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd og derfor kan det være svært at sammenligne andet end pris, når du skal vælge en bedemand. Vi tilbyder dig derfor gratis rådgivning, så vi kan hjælpe dig med at finde en bedemand, der passer til din økonomiske situation, dine behov og den bedste service. Sammen med 5.000 pårørende har vi vurderet bedemænd i hele landet på venlighed, kompetencer og pris og vi sidder klar til at guide dig til den bedste bedemand i Hedensted, når det sidste farvel skal planlægges.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Hedensted - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening