Undgå at betale for meget hos bedemanden i Harte

Når du undersøger bedemænds priser i Harte, kan du sagtens komme ud for, at én bedemand vil forlange 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig samme ydelser til en pris på blot 13.000 kr. Du skal altså ikke blive overrasket, hvis du løber ind i en prisforskel på helt op til 7000 kr. i samme by. Det er derfor vigtigt, at du er godt orienteret inden du kontakter en bedemand.

Der opstår ofte en række ekstra udgifter, når man planlægger en komplet begravelse. Der skal eksempelvis købes blomster, indrykkes dødsannonce, betales for gravsten og gravsted og så videre, hvilket betyder at prisen ofte ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan rådgive dig til den rigtige bedemand – ganske gratis naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Harte

En begravelse er ofte kompliceret at planlægge og der er mange ting at tage stilling til, når man vil arrangere den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det hurtigt føles som en umulig opgave at vurdere mange bedemænds kompetencer. Det kan derfor være fristende blot at se på hvilken bedemand i Harte, der er billigst, men det kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, hvis bedemanden ikke lever op til dine forventninger.

Du kan med fordel lede efter bedemænd udenfor Harte, da det vigtigste selvfølgelig er at få opfyldt dine specielle ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan være vanskeligt og tidskrævende at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – med over 5.000 pårørende har vi undersøgt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og er dermed klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Harte - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening